2 080.00 грн 1 560.00 грн
Мережа представництв по Україні

Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Івано-Франківськ, Вінниця


POWERFUL MOTOR

вібраційного типу

STAR BLADE

ширина ножа 46 мм

SUPER QUIET

знижений шум

Машинка Moser 1400 Burgundy 1400-0278 являє собою відмінну модель серії 1400, яка має збалансовану ціну і відмінні можливості. Модель дуже популярна серед початківців перукарів, учнів і використання в домашніх цілях. Модельний ряд машинок Moser серії 1 400 включає в себе моделі різних кольорів і комплектацій.

Машинка Moser 1400-0278 оснащується ножовим блоком серії Star Blade з нержавіючої сталі та фірмовою технологією шліфування «Made in Germany». Ножі залишаються точними дуже довго при належному догляді і своєчасному змащенні. Ширина ножів стандартна - 46 мм, а мінімальний зріз волосся 0.7 мм. Відзначимо, ножі встановлені на спеціальний запатентований механізм MultiClick®, який дозволяє регулювати довжину зрізу волосся від 0.7 до 3 мм. На корпусі розташований бічний важіль за допомогою якого відбувається вибір положення ножа. Додаткова кнопка з іншого боку скидає обрану налаштування. Магазин moser.in.ua рекомендує дану модель, як машинку з можливістю створювати дуже плавні переходи без «сходинок». На кожній насадці і без неї у Вас є можливість збільшувати довжину зрізу волосся до +3 мм.


Модель 1400-0278 - це мережева машинка, яка оснащується фірмовим вібраційних мотором змінного струму потужністю 10 Вт. Такий мотор конструктивно простий і надійний, оскільки містить в собі мінімум конструктивно складних елементів, які можуть вийти з ладу. Відзначимо, що при включенні машинки лунає характерне «клацання» - це особливість вібраційних моторів.


В цілому машинка дуже акуратна і ергономічна, з невеликою вагою і корпусом помірних розмірів. В руці сидить впевнено, нею легко працювати. Модель оснащується вбудованою металевою петелькою і мережевим кабелем довжиною 2 метри.

Особливості машинки Moser 1400 Burgundy 1400-0278

  • Функціональна і ергономічна модель
  • Ножовий блок Star Blade шириною 46 мм з нержавіючої сталі
  • Мінімальний зріз волосся 0.7 мм
  • MultiClick® - регулювання довжини зрізу волосся від 0.7 до 3 мм
  • Вібраційний мотор потужністю 10 Вт
  • Тиха робота машинки
  • Вбудована петелька
  • Мережевий кабель 2 метри

В комплекті:

  • Машинка
  • Захисний ковпачок на ніж
  • Масло для змащення ножів
  • Щіточка для очищення ножів
  • 4 насадки для стрижки (4.5, 6, 9 и 14 мм)
  • Ножиці
  • Гребінець для стрижки
  • Документація

Машинка 1400 Burgundy 1400-0278 видео

Тип машинки для стрижки
Ножовий блок Star Blade
Швидкознімний ніж ні
Ширина ножа 46 мм
Тип мотора вібраційний
Оберти/коливання мотора на хвилину 3600
Потужність мотора 10 W
Тип живлення від мережі
Довжина кабеля 2 метра
Кіл-сть насадок 4
Вага 520 грам
Колір бордовий
Вирішив стригтись сам. В своїх пошуках натрапив на даний ресурс та був вражений кількістю позитивних відгуків, що, в свою чергу, вплинуло на мій вибір.
Роблю заказ онлайн, на протязі пів-години отримую дзвінок про підтвердження, відправка в день заказу, отримання наступного дня на Новій пошті.
Товар оригінальний, без сумнівів. Хочу зазначтити, що на корпусі машинки присутній фірмовий логотип Moser, який відсутній на фото.
Стриг себе вперше, тому порівнювати ні з чим. Все трапилось як в коментарі під одним з відео на Ютубі: "Надивився відосів як стригти себе самому і тепер я лисий")). Машинка стриже дуже якісно та без подразнень.
Рекомедація: за необхідності одразу замовте допоміжні насадки, які не входять в комплект.
Залишається тільки висловити подяку компанії "Вікторія" за можливість придбання оригінального та якісного товару, а також за прекрасний сервіс. Дякую!
Moser - Україна
Дякуємо за відгук!
Машинка відповідає опису ! Зручна, але трохи тяжкувата, тиха - що важливо !
Якісний апарат, рекомендую !
Moser - Україна
Дякуємо за відгук!
Оригинал 100%!!!Проверил по всем критериям. Обычно не пишу никаких отзывов, но сегодня настолько доволен и удивлён качеством товара, что не удержался. Магаз супер, быстро и реально качественно. Даже сделал пару фото, но здесь, по ходу, опубликовать нельзя(
Moser - Україна
Вітаємо! Дякуємо за відгук!
Шаг 1. Натыкаетесь в интернете на Moser 1400.
Шаг 2. Узнаёте о большом количестве китайских реплик на эту модель.
Шаг 3. Становитесь экспертом в области определения оригинала от реплики.
Шаг 4. Заказываете Moser 1400.
Шаг 5. Идите на Новую Почту.
Шаг 6. На вопрос "Будете ли осматривать посылку?" — ехидно улыбаетесь, вставляете монокль, отставляете трость в сторону и сухо отвечаете "Да".
Шаг 6. С умным выражением лица и кладезем знаний полученными на шаге 3 — убеждаетесь что это оригинал.
Шаг 7. Включаете машинку.
Шаг 8. Слышите громкий щелчок при включении.
Шаг 9. Отправляетесь обратно за ответами к всевышнему Гуглу.
Шаг 10. Узнаете что ничего страшного в этом нет. О чем Вас заранее предупредили в описании товара на сайте, но Вы его естественно не читали.
Шаг 11. Идёте стричься.
Шаг 12. Пишите хвалебный отзыв о товаре.
Moser - Україна
Вітаємо! Вдячні за оригінальний відгук!
Машинка - ОГОНЬ!!! Покупала для домашнего использования. Подстригла мужа и двоих сыновей молниеносно. Рекомендую
Moser - Україна
Дякуємо за відгук!
Получила эту модель машинки,очень довольная.
Качественная, рекомендую!
Спасибо за подарок- держатель для машинки.
Moser - Україна
Дякуємо вам!
Здравствуйте!
Меня интересует есть ли паспорт(инструкция) к данной модели?
Moser - Україна
Вітаємо! Інструкція та паспорт йдуть у комплекті до кожної машинки та інструменту Мозер
Замовив машинку Moser 1400,швидко отримав,попробував,машинка супер,відчувається в руках оригінал. Особлива подяка за подарунок-косметична сумочка для машинки.Все на вищому рівні! Рекомендую.
Moser - Україна
Дякуємо Вам!
Заказал,получил.опробовал машинку для стрижки 1400.Все очень достойно.Рекомендую.
Moser - Україна
Дякуємо за відгук!
Машинка супер- это оригинал о чём свидетельствует лазерная гравировка на корпусе машинке. Для сомневающихся-берите смело. В комплекте 4 насадки(4,5; 6; 9; 14 мм) это лучше, чём одна универсальная(никакая). Можно заказать другие насадки. Рекомендую.
Ольга / 13.02.2024
В комплекті йде паспорт на машинку?
Moser - Україна
Вітаємо! Виріб має всі необхідні документи.
Михаил / 22.10.2023
Подскажите. Машинка высылается полностью запечатанной в упаковке? Машинка (ножи) уже с завода правильно настроены для стрижки, или потребуется дополнительная настройка? Справится ли данная модель с "заросшей головой"--волосы 8--10 см? Эта модель действительно собирается в Германии или всё-таки качественный Китай?
Moser - Україна
Вітаємо! Машинка відправляється запакованою, із заводу все відрегульоване, дана модель збирається не в Німеччині, а в Угорщині. Стосовно довгого волосся - машинка справиться, але не швидко і це буде залежати від розміру насадки, наприклад, чим менша насадка - ти м швидшою буде стрижка.
Христина / 19.09.2023
Добрий день, що входить в комплектацію?
Moser - Україна
Вітаємо! Комплектація розписана в описі товару.
Євген / 03.09.2023
Доброго дня!

В мене є декілька питань. Я не перукар. Мені потрібна машинка для домашнього використання.
Довгий час в мене була машинка Domotec. В такої машинки потужність 24 Вт. Вона мені прослугувала 20+ років. І добре стригла волосся. Проте прийшов час її замінити. І я купив не сильно вдаючись в деталі машинку hilton потужністю 12 Вт (не машинка а гівно). Під час першої стрижки я зрозумів, що вона просто рве волосся. І мені було не зрозуміло чому це так. Повернути її я не зміг так як мені сказали, що такий товар входить в групу який не повертають. Почитавши трохи мені здалось, що причина в потужності, проте майже всі виробники роблять машинки до 15 Вт. І відгуків там на такі машинки уйма, що вони так гарно стригуть, що аж бери і до одного місця їх прикладай (вибачайте але для мене це велика проблема). На ділі реально не зрозуміло як вони там стригуть, можливо когось влаштовує стрикти машинкою тільки кінчики волосся. Пройшов деякий час і зараз на багатьох сайтах почали вже писати, або це машинка для підстригання або це машинка для стрижки. Також я зрозумів, що чималу роль відіграють леза машинки. Але машинки за цей час я не купив. Стрижусь тим же Domotec перебраним на колінах. В мене не має знайомих перукарів, які би мені дали чітку відповідь чи машинка буде стригти волосся чи вона буде тупо його смикати. Мені потрібна нова машинка, якою я дома зможу стригти довге волосся (10 см) до розміру 5 мм або під ноль? Чому це проблема для мене. Тому що я не хочу викинути знову гроші на машинку яка тупо буде підходити тільки для підстригання коротенького волосся або для бороди. І при цьому мені потім скажуть ну такий товар не повертається.
Moser - Україна
Вітаємо! У вас виходить не звичайна стрижка, оскільки насадки не використовуються і потрібен зріз волосся "навісу", а для цього потрібен ножовий блок з крупними зубами, інакше волосся буде зажовувати і смикати. Коли волосся стрижеться під насадку - воно не так вигинається, як навісу, тому Ви отримуєте такий результат. Тут також впливає і точність ножового блоку. Потужність машинки тут відіграє майже останню роль, а ось швидкість коливання ножів - головну. Оскільки більшість сучасних ножових блоків стандартна, то якість стрижки нависі буде визначатися швидкістю руху ножів - чим швидше - тим краще. Стандартні мережеві машинки працюють з частотою 3600 коливань на хвилину, у той час, як бездротові мінімум вдвічі швидші. Можемо Вам порадити машинку Moser NEO Black 1886-0051.
Петро / 24.09.2022
Чим машинка 1400 0278 вартістю 1498 грн відрізняється від 1400 0269 вартістю 920 грн. В описах суттєвої різниці я не знайшов. Проте різниця в ціні значна.
Moser - Україна
Вітаємо! Різниця у кольорі та комплектації. Ви можете порівняти товари на сайті, натиснувши відповідну кнопку.
Олександр / 15.09.2022
Буду вдячний за допомогу
Moser - Україна
Потрібен номер замовлення Ваш. За номером декларації ми не знайдемо інформацію. Будь ласка знайдіть номер замовлення - він приходить після оформлення у смс на ваш телефон. Або напишіть свій номер телефону, який ви указали в замовленні.
Олександр / 15.09.2022
Вибачаюсь, а куди уточнити вам модна номер посилки?
Moser - Україна
Сюди напишіть будь ласка, так само як ви пишете питання. Потрібен номер замовлення. Ми перевіримо інформацію та з вами зв'яжеться менеджер для вирішення ситуації. Просто відсутність щіточки, теоретично, можлива, а зісковзування насадки - ні, вони туго одягаються. Потрібно розібратись.
Олександр / 15.09.2022
Купував машинку , працює добре, в комплекті не було щіточки і насадка да 2 чомусь спадає не держиться на ножах.
Moser - Україна
Вітаємо! Уточніть будь ласка номер вашого замовлення
Андрей / 19.04.2022
На верхней крвшке есть гравировка буквы м возле сетевого кабеля?
Или фото актуальное ?
Moser - Україна
Вітаємо! Фото відповідає фото на коробці. На самій машинці логотип вже нанесено по-новому. Коли надійде модель з новими коробками, то фото ми замінемо.
Елена / 28.12.2021
На вашем сайте можно ввести номер машинки Moser и проверить подлинность?
Moser - Україна
Вітаємо! На нашому сайті такої можливості немає. Це можна зробити на міжнародному сайті виробника.

Супутні та схожі