1 795.00 грн 1 526.00 грн
Мережа представництв по Україні

Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Івано-Франківськ, Вінниця


POWERFUL MOTOR

вібраційного типу

STAR BLADE

ширина ножа 46 мм

Машинка Moser Classic Black 1400-0457 являє собою відмінну модель серії 1400, яка має збалансовану ціну і відмінні можливості. Модель дуже популярна серед початківців перукарів, учнів і використання в домашніх цілях. Модельний ряд машинок Moser серії 1 400 включає в себе моделі різних кольорів і комплектацій.

Машинка Moser 1400-0457 оснащується ножовим блоком серії Star Blade з нержавіючої сталі та фірмовою технологією шліфування «Made in Germany». Ножі залишаються точними дуже довго при належному догляді і своєчасному змащенні. Ширина ножів стандартна - 46 мм, а мінімальний зріз волосся 0.7 мм. Відзначимо, ножі встановлені на спеціальний запатентований механізм MultiClick®, який дозволяє регулювати довжину зрізу волосся від 0.7 до 3 мм. На корпусі розташований бічний важіль за допомогою якого відбувається вибір положення ножа. Додаткова кнопка з іншого боку скидає обрану налаштування. Магазин moser.in.ua рекомендує дану модель, як машинку з можливістю створювати дуже плавні переходи без «сходинок». На кожній насадці і без неї у Вас є можливість збільшувати довжину зрізу волосся до +3 мм.


Модель 1400-0457 - це мережева машинка, яка оснащується фірмовим вібраційних мотором змінного струму потужністю 10 Вт. Такий мотор конструктивно простий і надійний, оскільки містить в собі мінімум конструктивно складних елементів, які можуть вийти з ладу. Відзначимо, що при включенні машинки лунає характерне «клацання» - це особливість вібраційних моторів.


В цілому машинка дуже акуратна і ергономічна, з невеликою вагою і корпусом помірних розмірів. В руці сидить впевнено, нею легко працювати. Модель оснащується вбудованою металевою петелькою і мережевим кабелем довжиною 2 метри.

Особливості машинки Moser Classic Black 1400-0457:

  • Функціональна і ергономічна модель
  • Ножовий блок Star Blade шириною 46 мм з нержавіючої сталі
  • Мінімальний зріз волосся 0.7 мм
  • MultiClick® - регулювання довжини зрізу волосся від 0.7 до 3 мм
  • Вібраційний мотор потужністю 10 Вт
  • Тиха робота машинки
  • Вбудована петелька
  • Мережевий кабель 2 метри

В комплекті:

  • Машинка
  • Захисний ковпачок на ніж
  • Масло для змащення ножів
  • Щіточка для очищення ножів
  • 1 універсальна насадка (вибір висоти від 4 до 18 мм)
  • 1 насадка 4.5 мм

Машинка Classic Black 1400-0457 видео

Тип машинки для стрижки
Ножовий блок Star Blade
Швидкознімний ніж ні
Ширина ножа 46 мм
Тип мотора вібраційний
Оберти/коливання мотора на хвилину 3600
Потужність мотора 10 W
Тип живлення від мережі
Кіл-сть насадок 2
Вага 520 грам
Колір чорний
Нафига вы в отзывах пишете только как с вами связались и отправили машинку ? людей интересует как она стрижет, качество, а это больше похоже на самоотзывы.
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Відгуки пишуть покупці, ми жодним чином на цей процес не впливаємо. На жаль, мало хто з покупців пише відгук про те, як працює машинка через місяць або рік після покупки, тим паче що не кожна людина пам'ятає де саме вона купила ту чи іншу техніку. Зазвичай відгуки або негативні, коли людині щось не сподобалось, або відгуки сервісу. Сподіваємося, що Ви постійно пишете відгуки про Ваш досвід використання товарів, які Ви замовляєте в інтернет-магазинах та напишите відгук і нам. Під час пандемії цих машинок було продано величезну кількість, яка рахується у тисячах, але як бачите цих відгуків немає і заставити людей зайти на сайт і написати відгук ми ніяк не можемо і не маємо права.
Ви можете звернутись за консультацією у магазин, якщо у Вас є певні питання щодо роботи машинки.
Відмінна машинка! Після першої ж стрижки тільки позитивні враження... дякуємо, Мозер!
Moser - Україна
Дякуємо Вам!
Замовив машинку через сайт, за годину зі мною зв'язався менеджер уточнив про замовлення , оплату і адресу отримання . Дуже популярно розповів про вибрану машинку її роботу і обслуговування. Через день я отримав замовлення. Дякую, за сервіс в обслуговуванні !!!!!!!!!
Moser - Україна
Дякуємо Вам!
Заказал вечером, со мной созвонились на следующий день и уточнили детали, получил товар по "Новой почте" уже через день!!! Товар - СУПЕР, маг - достойный, обслуживание на уровне! Упаковка и сам товар производят неизгладимое впечатление от "породы" MOSER!
Скажите, оплата при получении?
Moser
Здравствуйте! Есть различные варианты оплаты, включая наложенный платеж. Оформляйте заявку и с Вами свяжется менеджер для консультации.
Валентина / 07.09.2022
Добрий день! До якого числа акція на машинку Moser Classic Black 1400-0457?


Moser - Україна
Вітаємо! Кінцевої дати поки що немає, тому знижки ще діють.