3 804.00 грн 2 853.00 грн
Мережа представництв по Україні

Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Івано-Франківськ, Вінниця


Тример Moser Genio Brown Contour 1565-0079 являє собою цікаву універсальну модель, яку можна використовувати як машинку для стрижки, так і в якості тримера. Модель чудово поєднує в собі продуктивність і якість стрижки, а відсутність мережевого шнура дозволяє здобути повну свободу в роботі.

Модель Moser Genio Brown Contour 1565-0079 оснащена двома швидкознімними ножовими блоками шириною 40 мм з високоякісної нержавіючої сталі Star Blade та фірмовою технологією високоточного шліфування. Стандартний ніж для стрижки має мінімальний зріз волосся в 0.7 мм, а окантовочний ніж - 0.1 мм. Хороша ергономіка і технічні параметри роблять модель дуже цікавою як для професійної області, так і для використання в домашніх умовах. Магазин moser.in.ua може рекомендувати дану модель перукарям, які вважають за краще легкий інструмент і не потребують роботи на потоці. Машинка забезпечить комфортну експлуатацію, а так само можливість носити її з собою завдяки легкій вазі.

Працює машинка від вбудованого Ni-Mh акумулятора, який забезпечує автономну роботу протягом 100 хвилин, а повна зарядка триває близько 3 годин. При необхідності, Ви можете підключити до машинку до адаптера живлення і закінчити роботу. Варто відзначити, що модель оснащена роторним двигуном з частотою обертання 6000 об/год, що забезпечує якісний і чистий зріз волосся без «антен та пеньків».

За своїми розмірами машинка досить крихітна - практично як тример, тому користуватися нею одне задоволення. Ножі шириною 40 мм є універсальними і допоможуть недосвідченому користувачу виконувати практично будь-яку стрижку - будь це голова або ж борода. Насадки в комплекті дозволять Вам підібрати необхідну довжину зрізу волосся. В цілому модель дуже цікава, функціональна і дуже легка - може стати відмінним подарунком для будь-якого фахівця або ж для побутового користувача, якому необхідна стрижка голови і бороди.

Особливості моделі Moser Genio Brown Contour 1565-0079:

  • Крихітна і ефективна машинка
  • Замінює собою 2 інструменти - машинку і тример
  • Вбудований Ni-Mh акумулятор
  • Автономна робота протягом 100 хвилин
  • Повна зарядка за 3 години
  • Швидкознімний ножовий блок шириною 40 мм
  • Вага всього 140 грам

У комплекті:

  • 2 двосторонні насадки розмірів 3/6 і 9/12 мм
  • енергозберігаючий мережевий адаптер 110 - 240 В
  • щітка для чищення і масло
  • стандартний ножовий блок 0.7 мм
  • окантовочний ножовий блок 0.1 мм
Мінімальний зріз 0.7 мм, 0.1 мм
Тип машинки тример, для стрижки
Ножовий блок Magic Blade
Швидкознімний ніж так
Ширина ножа 40 мм
Тип мотора роторний
Оберти/коливання мотора на хвилину 6000
Тип живлення від акумулятора/від мережі
Тип акумулятора NiMh
Автономність, хв 100
Кіл-сть насадок 2
Вага 140 грам
Колір коричневий
Дуже задоволена придбанням. Для домашнього використання - супер
Александр / 14.12.2022
Прошу подскажите хочу приобрести машинку для стрижки головы и бороды (универсал)
Но затрудняюсь в выборе.
Хотел бы иметь качественную ,долговечную вещь.
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Дана модель цілком підійде для ваших задач, за умови, якщо висота насадок у комплекті вас влаштує. В іншому випадку потрібно дивитись на машинки для стрижки - ними також можна стригти бороду. Наприклад, 1877-0052
Наталія / 18.10.2022
ВІтаю! Скажіть, будь ласка - чи підійде цей апарат для грумінга домашнього питомця - бівер-йоріка? Підбираю для домашнього користування раз на місяць - чи не буде забиватися тример? Чи є сенс покупати саме машинку? У Бівер-йорків волос (не хутро), але досить густий. Дякую заздалегідь та прошу рекомендацій
Moser - Україна
Вітаємо! Тример однозначно не підходить для стрижки, оскільки його потужність менша за потужність машинки. Взагалі потрібна модель для стрижки тварин, але у нас таких немає. Із того що ми знаємо, люди купують модель Class 45 та під трієчку нормально стрижуть тварин, але це потужна машинка. Ми на жаль не маємо інформації яка вам потрібна і не можемо однозначно сказати підійде чи ні.
Spotter / 07.07.2022
це знову я.
вже другий тижднь стрижусь. стриже супер. задоволений.

є питання.
в одного барбера була рекомендація придбати окрім масла так звану "червячну смазку". що це таке незрозуміло, але він вказував на змазку як находиться в середині, під ножем. ця біла субстанція яка находиться під ножем.
от де її придбати і яка її технічна назва невідомо.
підкажіть, бо дивлячись на те, що знімати ніж і очищати від волосся приходиться часто, зрозуміло що та змазка стирається щіточкою.
Moser - Україна
Вітаємо! Потрібно час від часу змащувати ексцентрик. Мастило 1590-7340, але його в наявності зараз немає. Ви можете використовувати будь-яке густе мастило для ексцентрика, яке можна використовувати з пластиком (полімерами).
Spotter / 28.05.2022
все ж таки, скажіть ато незрозуміло по коментарям. дайте відповідь на 2 питання.
1) в даному комплекті наскільки розумію разом з машинкою є ніж один на 0,7, чи відразу два ножі на 0,7 і 0,1 ?? чи це ніж на 0,1 треба (по бажаню) купляти окремо?
2) батерею даної моделі як і Moser Neo Black 1886 потрібно розгяняти на початках декілька разів для продуктивності? (так кажуть барбери у своїх відео)
Moser - Україна
Вітаємо!
1. У комплекті 2 ножових блоки: стандартний 0.7 мм та 0.1 мм для кантування.
2. Акумулятор тут (як і в моделі Нео) NiMh. Такі акумулятори потрібно заряджати лише при майже повному розряді, бо такі батареї мають ефект "пам'яті". На половині заряду такий акумулятор заряджати не бажано.
Тарас / 07.04.2022
Тип живлення від акумулятора/від мережі

Тобто можна стригти при увімкненій у розетку машинці?
Чи від розетки вона тільки заряджає акумулятор, а стриже тільки від акумулятора?
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Підключення до мережі може бути здійснено тоді, коли є потреба завершити стрижку, якщо не вистачило заряду акумулятора. Постійно працювати від мережі виробник не рекомендує, до того ж шнур не дуже довгий, всього 1.5 метри і не розрахований на постійну роботу.
Jet / 16.03.2022
Вітаю. Чи є у продажу насадка 3/6 мм ?
Дякую !
Moser - Україна
Вітаємо! Насадки всі є у продажу. На вкладці аксесуари є всі посилання на всі насадки та інші аксесуари до моделі.
Інна / 28.11.2021
Для домашнього використання з інтервалом раз умісяць підходить для стрижок?Є шнур в розетку?
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Для Вашої задачі модель цілком підходить. При необхідності машинку можна під'єднати до адаптера живлення і увімкнути у розетку.
Дмитрий / 17.08.2021
Добрый день! Есть ли в этом комплекте контурный нож который бреет под 0.1 мм? Если нет, то в чем тогда отличия этой модели Moser Genio Brown Contour 1565-0079 от модели Moser Genio Brown 1565-0078?
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Дана модель укомплектована додатковим контурним ножовим блоком з мінімальним зрізом 0.1 мм - все вірно.
Віталій / 11.07.2021
Добрий день. Чи є у вас додатковий контурний ніж?
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Так є - https://moser.in.ua/blades/1450-7310

Супутні та схожі