6 199.00 грн 5 270.00 грн
Мережа представництв по Україні

Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Івано-Франківськ, Вінниця


Moser Neo Kit 1886-0100 являє собою набір професійних інструментів, до якого входять машинка і тример серії Neo, а так само новий випрямляч для волосся Neo Style і фен для волосся Neo Dry. Всі прилади, що входять до складу набору мають ідентичне виконання в фірмовому стилі лінійки Moser Neo.

З машинками серії NEO Ви вже знайомі, тому окремо хотілося розповісти про новий випрямляч і фен. Це нові моделі і їх кількість буде обмежена.

Професійний фен для волосся Moser Neo Dry.

Фен має універсальну потужність - 2000 Вт, що дозволить його використовувати як на роботі, так і в домашніх умовах. Корпус має ергономічний дизайн з плавними переходами, виконаний в біло-сірому виконанні. Ключовою особливістю моделі є професійний мотор змінного струму AC, що дає власникові фена гарантовано мінімальний термін експлуатації 2500 годин. Застосування такого мотора забезпечує високу продуктивність і потужний повітряний потік. Керамічні елементи в складі нагрівального елементу роблять позитивний вплив на волосся під час сушіння.

Елементи управління розташовані не з боку, а з фронтальної частини ручки, що дає можливість використовувати фен як правші, так і лівші. Завдяки вдалому дизайну ручки, фен відмінно сидить в руці, а збалансована вага не створює навантаження на кисть.

Як і належить для професійного інструменту, модель оснащена 2-х метровим мережевим шнуром, петелькою для підвішування і знімним фільтром для зручного чищення. У комплекті з феном 2 насадки-концентратор.

Професійний випрямляч для волосся Moser Neo Style

Особливість моделі в її пластинах - це керамічні пластини розміром 24 x 90 мм. Кераміка відмінно ковзає по волоссю, забезпечуючи ефективне випрямлення волосся. Керамічні пластини забезпечать Вам довгі роки експлуатації.

Утюжок Neo Style оснащений механічним терморегулятором, який дозволяє встановлювати температуру пластин в діапазоні від 150 до 230 градусів. Це дозволить Вам працювати з будь-яким типом і станом волосся, забезпечуючи найбільш дбайливе і ефективне випрямлення. Регулятор знаходиться всередині корпусу, тому Ви ніколи його не зіб'єте в процесі роботи.

Випрямляч Neo Style оснащений довгим поворотним шнуром 2.8 метра і петелькою для підвішування.

Комплектація набору:

  • Машинка Neo
  • Тример NeoLiner
  • Фен для волосся NEODry
  • Випрямляч для волосся NeoStyle
  • Універсальна насадка 3 - 6 мм для тріммера
  • 4 насадки для машинки (3, 6, 9 і 12 мм)
  • Масло і щіточка для кожної машинки
  • Адаптер для зарядки
  • 2 насадки-концентратор для фена
  • Фірмова сумка
  • З набором Moser Neo Kit (1886-0100) Ви отримуєте фірмову сумку з логотипом Moser
Колір білий
А есть в комплекте насадки для машинок , и сопло на фен ?
Moser
Здравствуйте! В комплекте все есть: 4 насадки (3, 6, 9 и 12 мм), Щеточка для очистки, Масло для смазки, Адаптер для зарядки, Насадка-концентратор
Здравствуйте, где можно почитать отзывы про этот набор? информации очень мало . Спасибо
Moser
Здравствуйте! Покупатели часто не оставляют отзывов. Особенности психологии заставляют покупателей оставлять отзыв только в случае негатива, а когда все хорошо, обычно, мало кто делится своим опытом в использовании той или иной модели. Попробуйте почитать отзывы отдельно по каждому прибору в наборе

Ще не було питань.