867.00 грн 737.00 грн
Мережа представництв по Україні

Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Івано-Франківськ, Вінниця


Automatic shutdown

після 60 хвилин

Ceramic-Tourmaline

покриття поверхні

Temp control

регулювання нагріву

Кругла плойка для волосся Moser CeraCurl Rose Gold 32 мм (4445-0051) розроблена спеціально для найвимогливіших майстрів, забезпечивши для них максимальну гнучкість і комфортну роботу. Технологічність, комфорт, функціональність і безпека є основними перевагами даної моделі.

Модель CeraCurl Rose Gold 4445-0051 має робочий стовбур діаметром 32 мм з кераміко-турмаліновим покриттям поверхні. Наявність турмаліну в складі покриття забезпечує більш дбайливу завивку волосся, зберігаючи його здоров'я. Стовбур чудово ковзає по волоссю - працювати з цим інструментом одне задоволення.

Система управління температурою дозволяє домогтися максимальної гнучкості і сумісності з будь-яким типом волосся. Терморегулятор дозволяє задати температуру нагрівання ствола в діапазоні від 80 до 210 градусів, з кроком в 5 градусів. Цілих 32 температурні режими доступні Вам на вибір, щоб Ви могли не обмежувати свої творчі ідеї в роботі.

Конструкція моделі продумана і максимально ергономічна. По-перше, зручна ручка забезпечить хороше охоплення інструменту в процесі роботи. По-друге, модель оснащена металевою підставкою з силіконовим покриттям, щоб уберегти Ваше робоче місце від пошкоджень, а так само забезпечити легку «парковку». Далі, термоізольований наконечник виконаний з обертанням, щоб Вам було максимально зручно працювати з плойкою.

Варто відзначити систему блокування кнопок від випадкового натискання і зміни температурного режиму. Вам більше не потрібно переживати і контролювати температуру - просто заблокуйте кнопки і спокійно працюйте. Так само модель оснащена системою автоматичного вимкнення протягом 60 хвилин після включення.

Дизайн моделі яскравий і сучасний, в популярному кольорі Gold Rose. З таким інструментом Ви будите виділятися серед інших майстрів, що додасть Вам оригінальності і впізнаваності.

Особливості моделі Moser CeraCurl Rose Gold 32 мм (4445-0051):

  • Яскравий сучасний дизайн
  • Кераміко-турмалінове покриття робочого стовбура
  • Цифрова система управління з LCD дисплеєм
  • 32 температурні режими в діапазоні 80 - 210 градусів
  • Система блокування кнопок
  • Система автоматичного вимкнення через 60 хвилин
  • Металева підставка з силіконовим покриттям
  • Термоізольований поворотний наконечник
  • Мережевий кабель 2.7 метра з обертанням
  • Працює від мережі 100 - 240 В
  • У комплекті плойка і документація
Тип плойки кругла
Діаметр 32 мм
Покриття кераміка-турмалін
Діапазон t нагрівання 80-210 C
Макс. температура нагрівання 210 C
Потужність 78 - 80 W
Живлення 110-240 В так
Терморегулятор електронний
Автовимкнення так
Довжина кабеля 2.7 метра
Габарити довжина 37 мм
Вага 225 грам
Колір золота троянда

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі