7 522.00 грн 5 642.00 грн
Сеть представительств по Украине

Киев, Одесса, Днепр, Харьков, Запорожье, Кривой Рог, Львов, Черкассы, Ивано-Франковск, Винница


CHANGEABLE

быстрая замена ножа

STAR BLADE

ширина ножа 49 мм

Машинка Moser Class50 1250-0060 – это высокомощная профессиональная сетевая машинка, которая подойдет для абсолютно любых работ и задач. Отличительными особенностями модели являются мощность и качество стрижки.

Модель Class50 оснащена быстросъемной системой для смены ножей. Вы можете использовать окантовочные ножи 1/20 и 1/10 мм, а так же ножи для стрижки от 1 до 9 мм. Ширина ножей у модели составляет 49 мм. Ножевые блоки Star Blade изготовлены из легированной стали и имеют фирменную сверхточную заточку, благодаря которой ножи служат достаточно долго. В комплекте с машинкой поставляется ножевой блок с минимальным срезом 1 мм.

Особенностью машинки Moser Class50 является применение роторного мотора мощностью 24 Вт. Роторный мотор обеспечивает более высокую скорость стрижки, а самой машинкой можно легко стричь самые густые и тугие волосы. Скорость колебаний ножей составляет 3300 в минуту.

Корпус машинки эргономичен, практичен. При относительно небольшом весе в 360 грамм (без кабеля и ножа), машинкой вполне комфортно работать весь день. Модель оснащена длинным сетевым кабелем и петелькой для подвешивания. Машинка может работать в любой стране мира благодаря универсальному питанию 100 – 240 В.

Особенности машинки Moser Class50 1250-0060:

  • Мощный роторный мотор 24 Вт
  • 3300 колебаний ножей в минуту
  • Быстросъемный ножевой блок Star Blade с минимальным срезом 1 мм
  • Ширина ножа 49 мм
  • Минимальный уровень шума и вибраций при работе
  • Универсальное питание 100 – 240 В
  • Сетевой шнур длиной 3 метра с петелькой

В комплекте:

  • Машинка
  • Документация
  • Ножевой блок Star Blade 1 мм
  • Масло и щеточка для очистки
Тип машинки для стрижки
Ножевой блок Star Blade
Быстросъемный нож есть
Ширина ножа 49 мм
Тип мотора роторный
Обороты/колебания мотора в мин 3300
Мощность мотора 24 W
Тип питания от сети
Питание 110-240 В есть
Вес 360 грамм
Цвет черный
ви написали що тут ширина ножа на 3 мм більша ніж в 1245=49мм. А в аксесуарах дали перелік ножів ідентичний переліку з 1245-ї моделі... Тобто При встановленні ножа з 1245-ї моделі він тут розтягується на 3 мм? Чи як це усе я маю зрозуміти?
Moser - Україна
Вітаємо Вас! Не зрозуміле ваше питання або ствердження. Ножові блоки обох моделей абсолютно однакові - їхня ширина 49 мм. Для запитань, будь ласка, використовуйте вкладку Питання - Відповідь.
ви виправили потужність з 45W на 24W... то ця машинка слабша майже в два рази за 1245?????? Та ще ви виправили к-ть обертів на 3300. Тобто в неї не можна регулювати к-ть обертів???

Ваш товар хорошої якості, не дешвий. Навіть трошки дорогий. Та невже не можна виділити тих пару гривень, щоб нормально скласти опис?
Moser - Україна
Вітаєм Вас! Описання моделі коректне. Так, ця модель слабкіша від моделі 1245 - все вірно. Оберти вказані вірно. 2 режими обертів лише у моделі 1245. Незабаром буде підвищення цін на всю продукцію. Скористайтесь будь ласка функцією порівняння характеристик моделей, щоб зрозуміти відмінність машинок.
Це машинка не для окантовки, бо в неї мінімальна довжина зрізу 1 мм, тому це машинка для стрижки...
Moser - Україна
Олександр, спеціально для Вас ми внесли зміни в опис моделі. Завдяки наявності різних ножових блоків, машинка може використовуватися як для окантовки, так і для стрижки. мінімальній зріз 1 мм, тому що у комплекті такий ніж. Для окантовки є ножі 0.05 і 0.1 мм. Також різні ножі для стрижки від 1 до 9 мм на Ваш смак і потребу. Модель випускається дуже давно і її знає кожен професійний перукар. Якщо Вам потрібна консультація - зверніться до нас електронним запитом на сторінці Контакти або зателефонуйте за будь-яким номером телефону. Внизу сайту є посилання на актуальний каталог Moser - там також є вся необхідна інформація.
На фото Class 50, а в описі Class 45. І потужність вказана 45 Вт.
Moser - Україна
Вітаємо! Невеличка помилка, виправили. Дякуємо Вам за знайдену помилку.
Ирина Я. / 25.10.2023
Определение для собак. А людей стричь хороший будет вариант?
Moser - Україна
Вітаємо! Для стрижки людей потужність даної моделі дуже збиткова, хоча багато хто люблять надмірну потужність. Для стрижки тварин машинка одна і там сама, а ось ножові блоки дуже відрізняються. У нас машинка для стрижки людей.
Ирина / 19.09.2023
Насадки в этой машинке такие же ,как и в мозер приматов?Они же стандартные?
Moser - Україна
Вітаємо! Так, насадки сумісні між собою.