Улюблений бренд українських стилістів Moser презентувала в цьому сезоні клієнтам можливість особливого вибору - лінію електроінструментів Snake Line Limited Edition. А саме фен, машинку для стрижки та машинку для окантовки в зміїному принті.

Вишукані прилади в такій незвичній подачі припадуть до душі сміливим майстрам, які зможуть відчути перевагу не тільки технологічності приладів, але і наявності нестандартного дизайну. Даний незвичайний дизайн придбали найбільш популярні на ринку України моделі: фен Moser Protect, машинка для стрижки Moser 1871 Cromstyle і машинка для окантовки 1591 (Chrommini).

Зміїна розфарбування зробила дані прилади особливо вишуканими, демонструючи зв'язок свободи і незалежності. При цьому залишилися не іменними функціонал і якість даних моделей.

Фен Moser Protect

Професійний стильний прилад потужністю 1500 Вт з ергономічною формою, яка дозволяє його зручно фіксувати в руці. Він має дві насадки в комплекті, і відмінну функціональність (три температурні режими і дві швидкості потоку). Колекторний мотор фена з запобіжним термостатом має тривалий термін служби, завдяки цьому фен буде надійним і довговічним помічником в щоденній роботі перукаря.

Набір машинок Chromstyle PRO і Chrommini PRO Snake Line

Машинки для стрижки зі зміїним принтом випущені в стильному і функціональному наборі, який дозволяє в повній мірі виконувати стрижки різної складності за допомогою машинок. Даний набір включає машинку для стрижки Moser 1871 і тріммер Moser 1591 в повних комплектаціях з бонусним подарунком у вигляді зручного для перенесення тканинного чохла для машинок.

Машинка для стрижки Moser 1871 Chromstyle

Найпопулярніша машинка для стрижки з комбінованим харчуванням на українському ринку. Відрізняється високою надійністю, зручністю роботи, завдяки швидкознімне ножового блоку і швидко заряджається високоефективному літій-іонного акумулятора, який дозволяє безперервно працювати приладу до 90 хвилин і при цьому заряджається всього за 60 хвилин.

Тример Moser 1591 Chrommini

Даний прилад є компактною і зручною для роботи машинкою для окантовки з швидкознімним ножовим блоком і нікель-металгідридних акумулятором. Тример дозволяє виконувати зріз з високою точністю і може бути використаний з додатковими ножами для виконання Hair-Tatoo.

04.01.2018

Моделі

Коментарі 0